abiasset@yahoo.com     +40 754 050 545

Servicii

Fotografii

- Evenimente

  Oferim servicii de fotografie/filmare pentru evenimentele importante din viata ta: cununie, nunta, botez, petreceri. De asemenea oferim servicii de fotografiere pentru evenimente corporate, team-building. Folosim echipamente moderne, profesioniste atat pentru capturarea initiala cat si pentru procesarea post-captura. Experienta acumulata pana in prezent garanteaza satisfactia clientilor nostri!

 - Sedinte Foto 

Oferim servicii pentru sedinte foto personale, in diverse cadre conform cerintelor clientilor. Fotografiile se realizeaza cu echipamente profesionale, in locatia alesa de client sau in cadrul studioului foto. De asemenea, procesam fotografiile post-captura pentru a elimina eventuale defecte si a adauga elementele solicitate de clienti.

 - Fotografiere produse comerciale 

Oferim servicii fotografiere pentru societati comerciale, in vederea promovarii produselor comerciale. Realizam fotografiile cu aparatura profesionala, moderna care asigura o calitate inalta a rezultatului. De asemenea, folosind software profesionist, editam rezultatele pentru a scoate in evidenta calitatea produselor dvs. astfel incat clientii sa beneficieze de o experienta placuta in cadrul site-ului magazinului.