abiasset@yahoo.com     +40 754 050 545

Despre Noi

Societatea  ABI ASSETS SRL, infiintata in 2017, a beneficiat in anul 2018 de programul Startup Nation. Oferim servicii de fotografie/videografie pentru diverse evenimente, folosind echipamente de ultima generatie si software-uri profesionale. Colectivul este alcatuit din oameni tineri, entuziasti, pasionati de fotografie. Va invitam sa ne vizitati sectiunea de portofoliu pentru a vedea rezultatele noastre pana in prezent.


Pentru noi, un fotograf profesionist este definit, în primul rand, de pasiunea pentru fotografie! Transpunerea in fotografie a momentelor traite.

In meseria de noastra ne ghidam dupa urmatoarele:

  • Post-procesarea, secretul unor fotografii perfecte – pentru mine, post-procesarea imaginilor are o importanță majoră în transmiterea mesajul dorit exact așa cum îți imaginez.
  • O fotografie bună se obține direct din cameră – chiar dacă post-procesarea ne ajută ulterior să perfectăm o imagine, este importat ca aceasta să fie în primul rând bine realizată.
  • Niciodată nu putem stii tot, dar tindem spre acest lucru – în fotografie, vom fi într-un proces continuu de învățare și perfecționare. E important ca de la fotografie la fotografie, calitativ, munca noastra sa fie din ce in ce mai buna.
  • Experiența se câștigă prin exercițiu – este important să testam și să încercam limitele în fotografie. Un fotograf profesionist e definit de portofoliul său, din care creativitatea nu trebuie să lipsească.
  • Atenția la detalii este esențială – surprinderea esenței în cadru se realizează prin experiență, experimente și viziune.
  • Investiția în tehnica fotografică este întotdeauna recomandată – chiar dacă aparatura nu este esențiala, ne va ajuta sa facem lucrurile mai bine și mai repede, indiferent de tipul de fotografie pe care îl realizam.
  • Provocarile se acceptă, iar limitele se autodepășesc – inovația constantă este cheia succesului în fotografie.